عیدالله الاکبر اشعار ویژه عید غدیر

ترتیل قرآن کریم 30 جزء

 

بخش های ویژه سایت مداحان قم
اخبار مذهبی , مداحی , مداحان , شاعران
اشعار مذهبی , اشعار مداحی
دانلود مداحی , مداحان اهلبیت ,مداحان قم
گلزار شهدای مجازی,وصیت نامه خاطرات شهدا کلیپ شهدا صدای شهدا
معرفی نامه و زندگی نامه مداحان و شاعران اهل بیت

اوقات شرعی

افراد آنلاین

ما 36 کاربر آنلاین داریم

آمار بازدیدکنندگان

امروز
دیروز
این هفته
این ماه
کل آمار
6273
2321
29086
140249
31177846
Your IP: 3.129.22.135

محمدعلی مجاهدی از تلاش‌ها برای راه‌اندازی دبیرخانه شعر آیینی و انجام پژوهش‌ها در این حوزه خبر داد و به همکاری با آیت‌الله ری‌شهری در قم اشاره کرد.

محمدعلی مجاهدی دبیر شعر آیینی کشور درباره وضعیت شعر آیینی اظهار کرد: ما در زمانی که دکتر حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود برای بهبود وضعیت شعر آیینی اقدام کردیم.
حسینی در بیت مرجع تقلید آیت‌الله نوری همدانی مرا به عنوان دبیر شعر آیینی منصوب کرد. سپس در زمان دکتر جنتی به او نامه نوشتیم و او به معاونت فرهنگی خود دستور داد و آنها هم قول همکاری دادند ولی با این حال با گذشت زمان متوجه شدیم عملا خبری نیست، اما ما نمی‌توانستیم دست روی دست بگذاریم و از ارشاد هم ناامید شده بودیم.

وی افزود: ما ملاقات‌های بسیاری با بزرگان، مراجع، اصحاب فکر و قلم و متولیان فرهنگی داشتیم. از جمله با آیت الله ری‌شهری طی بیش از یک سال و نیم چندین بار ملاقات داشتیم و هم به صورت فردی و هم به صورت جمعی با حضور تعدادی از شاعران آیینی و مداحان زبده در شهرری به محضر ایشان رفتیم.

مولف «شکوه شعر عاشورا در زبان فارسی» تأکید کرد: در نهایت دستور همکاری از سوی آیت الله ری‌شهری داده شد. دو ماه پیش ملاقاتی در دارالحدیث قم داشتیم و پیرامون موضوع بحث کردیم. آنجا آیت‌الله ری‌شهری دستور به ایجاد مرکزی به عنوان پژوهش موضوعات شعر آیینی داد و من از او اجازه خواستم اولین کار پژوهشی‌مان را آغاز کنیم.

مجاهدی ادامه داد: از آنجایی که ایجاد مرکز قدری زمان بر است، تصمیم گرفتیم ابتدا کار پژوهش را جلو ببریم و همزمان برای تاسیس مرکز هم تلاش کنیم. اکنون نیز مشغول انجام اولین پژوهشی هستیم.

دبیر شعر آیینی عنوان این پژوهش میدانی را ادبیات توحیدی در زبان فارسی از سده سوم تا زمان حاضر معرفی کرد و گفت: جمعی از عزیزان در این زمینه با ما همکاری می‌کنند و آثار شعرا و متون منظوم و تمامی منابع موجود را بررسی می‌کنیم تا موفق به انتخاب بهترین‌ها شویم و چهره‌های شاخص شعر توحیدی را با شرح حالی از آنها و توضیحاتی درباره منظومه‌شان معرفی کنیم.

وی حکیم نظامی را شهریار بلامنازع شعر توحیدی دانست و بیان کرد: قدم کوچکی که در راستای شناساندن مفاهیم توحیدی برمی‌داریم انشالله تا سال آینده به سرانجام می‌رسد. پژوهش دیگری نیز در دست داریم که دفتر تبلیغات اسلامی حوزه آن را سفارش داده و تا پایان سال آن را آماده خواهیم کرد و مربوط به تذکره شعرای روحانی است.

مجاهدی با اشاره به اینکه خروجی این پژوهش‌ها به تدریج چاپ خواهد شد، در پاسخ به اینکه آیا ماحصل کار به نمایشگاه کتاب سال آینده می‌رسد یا خیر، توضیح داد: تلاش می‌کنیم این اتفاق در قلمرو شعر آیینی حتما به وقوع بپیوندد و بعد از شعر توحیدی سراغ مفاهیمی چون اخلاق، حکمت، تربیت و موعظه و پند در شعر فارسی خواهیم رفت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با ایجاد مرکز پژوهش شعر آیینی و برقراری دبیرخانه دائمی، این فعالیت‌ها استحکام بیشتری پیدا کنند.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تغییر کد امنیتی

این سایت توسط گروه مهندسی نرم افزار انعکاس برتر طراحی و اجرا شده است